

# Hearing Schedule

### Gisborne Wastewater Network – Overflow Discharges

Commissioners Panel: Chair - Dr Brent Cowie, Peter Callander, Rauru Kirikiri

Date: Tuesday 13 July 2021

Venue: Gisborne District Council - Chambers

	PRESENTER/S			
Opening Karakia: Welcome, Introductions, House Keeping, Process and Opening Comments	Commissioner's Panel (15 mins)			
Applicant's Team	Legal Submissions (1 hr 15 mins) Dave Wilson (15 mins)			
MORNING TEA BREAK (15 mins)				
Applicant's Team	Neville West (45 mins) Wolfgang Kanz (45 mins) Ian Garside (20 mins) Bridget Bosworth (15 mins)			
LUNCH BREAK (30 mins)				
Applicant's Team	Shane Kelly (20 mins) Pete Wilson (20 mins) Chris Dada (20 mins) Ian Mayhew (45 mins)			
AFTERNOON TEA BREAK (15 mins)				
Questions for Applicant's Team	Commissioner's Panel (1 hr)			
Closing Comments / Karakia  HEARING ADJOURNI	Commissioners Panel (15 mins)			
	Welcome, Introductions, House Keeping, Process and Opening Comments  Applicant's Team  MORNING TEA BREAK (18  Applicant's Team  LUNCH BREAK (30 mi  Applicant's Team  AFTERNOON TEA BREAK (19  Questions for Applicant's Team  Closing Comments / Karakia			



### Hearing Schedule

### Gisborne Wastewater Network – Overflow Discharges

Commissioners Panel: Chair - Dr Brent Cowie, Peter Callander, Rauru Kirikiri

Date: Wednesday 14 July 2021

Venue: Gisborne District Council - Chambers

TIME		PRESENTER/S		
9.00am	Opening Karakia:	Commissioner's Panel (15 mins)		
	Welcome, Introductions, House Keeping, Process and Opening Comments			
9.15am - 10.30am	Submitters	Rongowhakaata Iwi Trust – Murray Palmer (45 mins)		
		Josie McClutchie (30 mins)		
MORNING TEA BREAK (15 mins)				
10.45am – 1.00pm	Submitters	Te Aitanga a Mahaki Trust - Ian Ruru (45 mins)		
		Janet Crawford (30 mins)		
		Owen Lloyd (30 mins)		
		Gordon Webb (30 mins)		
LUNCH BREAK (30 mins)				
1.30pm – 2.45pm	Submitters	Zane Gibson (45 mins)		
		Ngati Oneone - Diane Irwin (30mins)		
2.45pm – 3.45pm	Council's Team	Simon Aiken (30 mins)		
		Juliet Milne (30 mins)		
AFTERNOON TEA BREAK (15 mins)				
4.00pm – 4.30pm	Council's Team	Todd Whittaker (30 mins)		
4.30pm – 5.30pm	Questions for Council's Team	Commissioner's Panel (1 hr)		
5.30pm – 5.45pm	Closing Comments / Karakia	Commissioners Panel (15 mins)		
HEARING ADJOURNED				



# Hearing Schedule

#### Gisborne Wastewater Network – Overflow Discharges

Commissioners Panel: Chair - Dr Brent Cowie, Peter Callander, Rauru Kirikiri

Date: Thursday 15 July 2021

Venue: Gisborne District Council - Chambers

TIME		PRESENTER/S
9.00am	Opening Karakia: Welcome, Introductions, House Keeping, Process and Opening Comments	Commissioner's Panel (15 mins)
9.15am – TBC	Applicant's Team	Applicant's Right of reply
TBC	Directions from the Commissioner's Panel	Commissioners Panel (15 mins)
TBC	Closing Comments / Karakia	Commissioners Panel (15 mins)
HEARING ADJOURNED		